Tilattavat materiaalit

Seurakuntavaalien paikalliseen näkyvyyteen on mahdollista tilata erilaisia mainosartikkeleita omakustanteisesti mm. Granon verkkokaupasta.

Seurakuntien toiveiden mukaisesti Granon verkkokaupassa on tuotteita tilattavana vaali-ilmeellä mm. ilmapalloja, heijastimia, kangaskasseja, roll upeja ja banderolleja. Verkkokaupassa on näkyvyystuotteet-niminen palkki, josta tuotteita pääsee tilaamaan. Tunnukset  verkkokauppaan ovat samat kuin äänestyslippujen tilauksessa käytettiin (tunnukset on toimitettu seurakunnille alkuvuodesta 2018).

Tilaukset on tehtävä 15.6.2018 mennessä, ja ne toimitetaan seurakuntiin elokuussa. Seurakunnat voivat hankkia markkinointimateriaalia myös itsenäisesti. Vaali-ilme on vapaasti seurakuntien käytössä.

Kynä

Kyniä, joissa on vaalien minun kirkkoni/min kyrka –tunnus, voi tilata Dog & Pony Promotion Oy:stä. Kynien hinta määräytyy tilattavan määrän mukaan.

Esimerkki kynien hinnoittelusta:

• 1,18 euroa / kynä (sis. ALV), mikäli tilataan 3000 kpl kyniä
  • 0,90 euroa / kynä (sis. ALV), mikäli tilataan 10 000 kyniä

Hintoihin lisätään toimituskulut 25 euroa / lähetys

Kynät on tilattava 15.5.2018 mennessä osoitteesta john@dogandpony.fi. Yrityksellä on oikeus peruuttaa kynien toimitus, mikäli tilauksia ei tule riittävästi.