Yhteistä vaalimateriaalia sosiaaliseen mediaan

Vaaliviestintää varten tuotetun kuvapankin kuvia voi käyttää vapaasti myös somessa. Kuvissa symboloidaan erilaisten käsien ja tekemisen kautta viittä valtakunnallista vaaliteemaa: Minun kirkkoni uskoo, toivoo, rakastaa, on lähellä ja uudistuu.

Seurakunnat voivat yhdistää kuvia omiin paikallisiin teemoihinsa tai jatkaa kuvamaailmaa omilla kuva-aiheilla. Muista käyttää kampanjoinnissa yhteistä tunnistetta #minunkirkkoni!

Kuvia saa mielellään kehitellä lisää. Esimerkiksi helppo kuvankäsittely ohjelma  Canva mahdollistaa meemikuvien teon. Ohjelma on ilmainen, mutta kuukausimaksullisella versiolla on mahdollista ladata käyttöön haluttuja fontteja (esim. Martti, Nunito Sans) jolloin viestinnän kokonaisilme pysyy yhtenäisenä.

Sosiaalisen median näkyvyyttä varten on ideoitu myös sarjoja erilaisiin tarpeisiin, mm. vaalien faktoista ja viestinnän kattoteemoista. Jos haluat mukaan vaalien valtakunnalliseen some-tiimin, voit olla yhteydessä Sami Kallioiseen.

Lisätietoa kampanjoinnista >

Ladattavat kuvat ja taittopohjat

Minun kirkkoni -teemakuvat 1200x1200 px

Valmiit png-kuvat somekäyttöön

Taustakuvat, joihin voi lisätä haluamansa otsikkotekstin

PSD-taitto (fonttina Nunito sans black ja regular, voit tarvittaessa korvata Arialilla)

Tiesitkö?

Twitter-kokoiset faktakuvat ja sitaattien taittopohjat

Fonttina on käytetty Nunito sansin black ja regular -vahvuuksia, voit tarvittaessa korvata Arialilla. Sitaatteja voi kerätä seurakuntalaisilta vaikka kesän tapahtumissa ja tuoda valmiin kuvapohjan päälle (kolme väriversiota).

Seurakuntavaalit.fi-bannerkuvat

Sisältösivujen nostokuvia