Yhteinen ilme ja viestintämateriaalit

Minun kirkkoni on seurakuntavaalien viestinnän yhteinen konsepti, joka on suunniteltu sekä valtakunnalliseen kampanjointiin että seurakuntien ja ehdokkaiden omaa viestintää varten. Yhteinen tunnus eri medioissa ja kohtaamisissa auttaa luomaan tunnistettavan kampanjakokonaisuuden. Kampanjoiden allekirjoittajana toimii joko Suomen evankelis-luterilainen kirkko omalla logollaan tai paikallinen seurakunta.

Kampanjatunnus muodostuu vaaleja varten jalostetusta #-tunnisteesta sekä Minun kirkkoni tai Min kyrka -tekstistä. Perusversiossa teksti on aseteltu kahdelle riville, vaakaversiossa yhdelle riville. Värivaihtoehtoina on sininen, violetti ja oranssi ja näistä on myös negaversiot valkoisella tekstillä. Tunnuksesta on lisäksi kaksikieliset sekä saamenkieliset versiot.

Seurakuntavaalien 2018 graafinen ohjeistus

Minun kirkkoni

Lataa vaalien suomenkieliset tunnukset

Suomenkieliset paino-originaalit (InDesign, eps)