Kohtaaminen tapahtumissa

Seurakunnan tapahtumat, erilaiset tilaisuudet ja messut ovat hyvä mahdollisuus kohdata jäseniä Minun kirkkoni -teemalla. Kerro vaaleista ja vaikuttamismahdollisuuksista kirkossa! Yhteisen #minunkirkkoni-tunnisteen käyttö tilaisuuden some-julkaisuissa tuo lisänäkyvyyttä verkossa.

Kirkkohallitus on vaali-ilmeellä mukana mm. seuraavilla messuilla:

Vaalien rollupit

Seurakuntavaalien rollupeista on kolme toisiinsa sopivaa mallitaittoa. Rollupin koko on 850x2000 mm. Luonnokset ovat sinisävyiset, mutta myös oranssia tai violettia voi käyttää päävärinä. Seurakunta voi myös korvata kirkon logon omallaan tai muokata avainsanoja paikallisesti sopivammiksi.

Rollup1
Rollup2
Rollup3

Muokattavat taittomateriaalit Indesign-kansiossa

Vaaliohje messuille

Messujärjestäjille ja messupäivystäjille on laadittu perusohje seurakuntavaaleista avuksi ja tueksi. Ohjeessa on kerrottu lyhyesti vaalien viestintäkonseptista ja vaalien ilmeestä. Ohjeessa on myös tiedot vaalien päivämääristä. Messuilla kävijöitä haastetaan mukaan vaalitunnisteella #minunkirkkoni.

Vaalien messuohje

Vaaliteltta

Seurakuntavaaleilla on käytössään 4 x 4 metrin kokoinen teltta vaali-ilmeellä, jota seurakunnat voivat lainata maksutta tapahtumiin. Telttaa säilytetään Kirkkohallituksessa, josta se tulee hakea ja jonne se tulee palauttaa käytön jälkeen. HUOM! Teltan pystypalkit ovat 2 metrin pituiset, joten ne eivät mahdu tavalliseen henkilöautoon.

vaaliteltta seurakuntavaalit 2018 ilmeellä

Varauksen tekemiseksi ole yhteydessä Hanna Piiraan tai Maria Borg-Karlssoniin.

Telttaa varattaessa tarvitaan seuraavat tiedot:
Varaajan nimi
Varaajan puhelinnumero
Varaajan seurakunta/organisaatio
Toivottu varausaika (nouto Krkkohallituksesta, päivämäärä ja noin kellonaika; palautusaika Kirkkohallitukseen päivämäärä ja noin palautusaika)

Tapahtuma, minne teltta varataan

Vaaliteltan varauskalenteri