Vaalikone

Vaalikone on ehdokkaalle helppo ja vaivaton tapa esittäytyä äänestäjille. Äänestäjät pääsevät etsimään itselleen sopivaa kotiseurakunnan ehdokasta vaalikoneeseen vastanneiden ehdokkaiden joukosta. Vaalien viestinnän ja kampanjoinnin siirtyessä yhä enemmän verkkoon on luontevaa, että äänestäjät etsivät itselleen sopivia ehdokkaitakin verkosta.

Vaalikone on kaikkien seurakuntien ja ehdokkaiden käytössä. Vaalikoneen toteuttaa Sangre oy, joka toteutti mm. YLE:n kunnallisvaalien vaalikoneen. Vaalikone sisältää taustatietojen lisäksi yhteisiä kysymyksiä sekä mahdollisesti seurakuntakohtaisia kysymyksiä, jos seurakunta haluaa laatia sellaiset.

Vaalikoneen yhteiset kysymykset käsittelevät kirkon ajankohtaisia kysymyksiä sekä toimintaa.

Katso yhteiset kysymykset tästä.

Verkkopalvelusuunnittelija