Vaaliasiakirjojen tilaaminen - tilausaikaa jatkettu!

Muistattehan tilata vaaliasiakirjat syksyn 2018 seurakuntavaaleihin! Vaaliasiakirjojen tilaamisen määräaika päättyi 28.2, mutta tilausaikaa on jatkettu torstaihin 8.3 asti.

Kirkkohallitus huolehtii seurakuntavaaleissa tarvittavien asiakirjojen painattamisesta yhteistyössä Grano Oy:n kanssa. Seurakunnat tilaavat vaaliasiakirjat suoraan Grano Oy:n verkkokaupasta. Tunnukset on lähetetty seurakunnille tammikuun lopussa. Samoilla tunnuksilla voi tilata myös vaaliviestintämateriaalia.

Seurakunnassa tulee arvioida tarvittavien äänestyslippujen ja muiden asiakirjojen lukumäärä sekä tehdä tilaus arvion perusteella. Vaaliasiakirjojen tilaaminen em. päivämäärään mennessä on seurakuntien vastuulla. Kirkkohallitus ei tilaa lomakkeita eikä niitä siten ole saatavilla Kirkkohallituksesta tilausajan päättymisen jälkeen.

Tilauksen hintaan lisätään toimitus- ja käsittelykulut, jotka riippuvat tilattavasta vaaliasiakirjojen määrästä. Toimitus- ja käsittelykulut sisältävät yhden toimituksen. Tätä myöhemmin tehtyjen tilausten kulut voivat olla suuremmat.

Määräajassa saapuneet tilaukset postitetaan painattamisen jälkeen seurakunnille 30.4.2018 mennessä. Grano Oy laskuttaa suoraan seurakuntia lähettämistään asiakirjoista.

Verkkokauppaan liittyvissä ongelmissa voi ottaa yhteyttä verkkokaupan asiakastukeen, asiakaspalvelu@grano.fi (avoinna arkisin klo 9-16 ).

Muissa vaaliasiakirjojen tilaamiseen ja toimittamiseen liittyvissä asioissa yhteyshenkilönä toimii Jari Sarekoski (yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostitse jari.sarekoski@grano.fi, p. 0500 440 648).

Kirkkohallituksen yleiskirje 1/2018